Locatie

Gastouderopvang Molenbeekje is gevestigd in onze mooie woning aan de Molenbeek 48 te Kaatsheuvel.Dit is in de prachtige en rustige woonwijk Draaiboom.
Onze wijk is voorzien van verschillende speeltuinen en is heel kindvriendelijk. In deze speeltuinen is veel groen aanwezig.

Achter onze woning hebben wij een geheel afgesloten achtertuin. In onze tuin is een stuk gras en een gedeelte is bestraat. Het achterste gedeelte is wat verhoogd en daar staat beplanting.

Aan onze woning aan de achterzijde is over de hele breedte een serre aangebouwd. Hierin is het aan het begin van het jaar al zeer aangenaam en heerlijk om te spelen.
Tijdens de zomer, als het lekker warm is maar het gaat toch regenen, dan kan een gedeelte van de serre worden opengelaten. De serre wordt dan afgesloten met een hekje zodat we droog en veilig kunnen spelen in de frisse lucht van buiten.

Verder hebben we een ruime woonkamer waar ook heerlijk gespeeld kan worden.
In de gehele inrichting is rekening gehouden met de kinderen zodat zij hier veilig kunnen spelen.

Op de bovenverdieping is de slaapvoorziening. Hier kunnen de kinderen heerlijk slapen of gewoon even rusten.

In ons huis wordt niet gerookt en wij hebben geen huisdieren.

Locatie pagina 20200525 133746 Locatie pagina 20200525 134625 Locatie pagina 20200525 135039 Locatie pagina 20200525 140449

Cookies maken beperkt deel uit van onze website. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok