Over mij

Hallo, ik ben Monique Haverhals-Hommel, geboren op 9 februari 1988 en ben gelukkig getrouwd met Erik Haverhals.
Samen hebben wij een zoontje Mitch geboren mei 2019.
Wij wonen met ons drieën in de straat Molenbeek te Kaatsheuvel. Deze straat ligt in de rustige en mooie woonwijk de Draaiboom.

Begin 2017 heb ik mijn diploma Helpende Zorg en Welzijn met de specialisatie gastouders gehaald.
Deze opleiding vond ik zeer leerzaam en ook heel interessant omdat ze hier sommige punten vanuit een geheel ander standpunt laten zien.

Ik ben aan deze opleiding begonnen omdat mijn jongere zus een tijdje bij ons in huis heeft gewoond, met destijds, haar 8 maanden oude dochtertje. Dit was in de periode eind 2014 tot ongeveer half 2016.
In deze tijd is zij in onze woning gastouder geworden en zorgde voor meerdere kinderen.
Op mijn vrije dagen hielp ik haar mee met de dagelijkse dingen, zoals brood smeren, activiteiten verzinnen en uitvoeren, verzorging van mijn nichtje en eigenlijk alles wat er bij kwam kijken. Hierdoor heb ik al heel veel ervaring opgedaan.

Door deze fantastische periode merkte ik toch weer dat werken met kinderen zoveel meer is dan alleen maar lachen, gieren en brullen. Het leren van nieuwe dingen, samen spelen of ze juist alleen zien spelen bezorgt me telkens weer een lach op mijn gezicht.
Ik ben toen eens goed gaan nadenken of ik hier mijn baan van wil maken. Het kwam er toch op neer dat ik dit echt heel graag wil.

Omdat ik tijdens mijn middelbare schoolperiode niet in de beste thuissituatie woonde, en dus niet de mogelijkheid had om een BOL-opleiding te volgen, ben ik de Detailhandelsopleiding gaan doen. Hierbij kon ik werken en leren tegelijk en zo mezelf onderhouden.
Toch heb ik mij altijd voorgenomen om toch een diploma te halen, dat zijn er toen meerdere geworden.

Ik ben begonnen bij Scholengemeenschap De Rooi Pannen met de opleiding MBO2 Verkoopmedewerkster met daarop volgend de opleiding MBO3 Verkoopchef. Uiteindelijk heb ik doorgezet en heb ik ook nog het diploma MBO4 Filiaalbeheerder behaald.

Hierin heb ik toen ook een baan gevonden en ben ik ruim 11 jaar werkzaam geweest bij Zeeman Textielsuper.
Begin 2006 ben ik hier begonnen als verkoopster en binnen korte tijd doorgestroomd naar een leidinggevende functie. Dit heb ik ruim 9 jaar met veel plezier gedaan.
Eerst een paar jaar als assistent bedrijfsleidster en daarna heb ik verschillende eigen filialen onder mijn leiding gehad. Ik ben als bedrijfsleidster van een klein filiaal begonnen maar ging steeds naar grotere filialen.

Dit was een mooie tijd, maar hierin lag niet mijn droom. Mijn droom is toch echt het werken met kinderen. Daarom heb ik besloten om deze droom door te zetten.
Ik ben naast mijn baan een opleiding gaan doen om mezelf om te scholen naar Gastouder. Nu ik deze opleiding heb afgerond kan ik deze droom laten uitkomen en mijn eigen Gastouderopvang starten.

Mijn droom wordt nu eindelijk werkelijkheid en ik hoop dat u samen met mij deze droom verder realiseert.

Cookies maken beperkt deel uit van onze website. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok