Informatie

 
Waar staat Gastouderopvang Molenbeekje voor:
 • kleinschalige opvang in huislijke sfeer
 • positieve benadering van de kinderen
 • één op één aandacht, alleen spelen maar ook gezamenlijke activiteiten
 • werken aan de ontwikkeling van uw kind
 • eerlijke en open communicatie

Ik vind het belangrijk dat ieder zich op zijn gemak voelt. Zowel u als uw kind(eren). Ik wil graag dat uw kind met plezier komt spelen.informatie pagina 20200525 133545

Omdat ik als gastouder thuis werk, met maximaal 5 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, ben ik altijd met een klein groepje.
De opvang wordt bij mij thuis gegeven, hierdoor kan ik zoveel mogelijk het normale ritme van thuis aanhouden.
Ik kan regelmaat bieden door het kleine groepje.

Bij mij staat veiligheid op nummer één. Ik vind het belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige en kindvriendelijke omgeving waar ze zich fijn en vertrouwd voelen.

Verder vind ik het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Door activiteiten te doen, zelf te laten proberen, blijven oefenen en door complimenteren krijgt een kind meer zelfvertrouwen en groeit in zijn of haar ontwikkeling.
Ik vind het leuk om activiteiten met de kinderen te doen, zoals: knutselen, kleien, puzzelen, naar de speeltuin gaan en nog veel meer.

Mocht u het fijn vinden om met een gastouderschriftje / -boekje te werken, kunt u die meegeven. Hierin kunt u eventuele bijzonderheden met betrekking tot uw kind, noteren. Aan het einde van de dag zal ik hierin een stukje schrijven over hoe het is gegaan die dag en wat we allemaal gedaan hebben.

informatie pagina 20200525 141020 
Tarieven:

Voor informatie over de tarieven kunt u contact opnemen met Gastouderopvang Molenbeekje.
Dit kan telefonisch 06-17471366 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat moet u zelf meebrengen:
 • flesvoeding, borstvoeding en potjes
 • luiers, billendoekjes en crème
 • slaapkleding
 • knuffeldoekje, knuffeltje en eventueel een slaapzak
 • zonnebrandcrème
 • setje reservekleding

Ons dagritme

Tussen 07.00 - 8.30 uur worden de meeste kindjes gebracht.
De kinderen kunnen nog even zwaaien naar papa en of mama bij het lange raam en lekker spelen.

Rond 09.45 uur zullen we met zijn allen aan tafel gaan voor een gezond stukje fruit en iets te drinken.

Na het fruitmoment, zo rond 10.15 uur, zullen de allerkleinste een dutje gaan doen.informatie pagina 20200525 133630De andere kinderen kunnen lekker spelen of we doen een gezamenlijke activiteit.

Rond 11.45 uur zullen we van al dat spelen wel honger hebben gekregen en gaan we samen opruimen. Dan gaan we samen aan tafel voor een boterham met een beker melk.

Na het eten zullen er kinderen zijn die een dutje gaan doen, de andere kinderen kunnen lekker spelen of we doen weer samen een activiteit.

Als iedereen weer uitgedut is kan het zijn dat we rond 14.45 uur een kindje uit school moeten halen. Als we daarvan terug zijn lusten we vast wel een tussendoortje met iets te drinken.
Na het tussendoortje kunnen we lekker spelen en zullen vanaf 17.00 uur de eerste kindjes alweer opgehaald worden.

Deze tijden zijn een indicatie, hiervan kan afgeweken worden mocht dit nodig zijn.

 

 

Klik hier voor de AVG-wet Privacy Statement van Gastouderopvang Molenbeekje.

 

Cookies maken beperkt deel uit van onze website. Met het gebruik van deze website geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok